Stiri

Noul videoclip al trupei Green Day intitulat "Last Of The American Girls"

Noul videoclip al trupei Green Day intitulat "Last Of The American Girls"

Sa nu credeti ca tot ceea ce se intampla pe 1 aprilie sunt minciuni, deoarece puteti sa pierdeti noul videoclip al trupei Green Day.

MTV prezinta in premiera clipul "Last Of The American Girls", piesa care face parte de pe ultimul album al baietilor, intitulat "21 st Century Breakdown".

Ei au mai prezentat in exclusivitate si alte videoclipuri realizate pentru piesele acestui album: “Know Your Enemy”, “21 Guns” si “21st Century Breakdown”.

Albumul a ajuns pe locul intai in clasamentele a 14 tari diferite, unde a castigat discuri de aur sau platina.

Albumul “21st Century Breakdown” a ajuns  in United States Billboard 200,  European Top 100 Albums si United Kingdom Albums Chart si a fost recompensat cu un premiu Grammy pentru cel mai bun album rock in cadrul celei de-a 52-a editii a premiilor din anul acesta.

“21st Century Breakdown”  are la baza povestea unui cuplu de tineri care vor sa treaca, dar mai ales incearca sa depaseasca toate problemele cu care se confrunta in secolul 21.

Trupa Green Day pregateste un mega-turneu in intreaga lume. Atfel fanii isi pot  vedea idolii pe cele mai mari stadioane ale lumii.

Sursa: mtv.ro Autor: Florence, postat marti, 30 martie 2010, 17:03

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri