Stiri

Oana si Pepe au devenit sot si sotie

Oana si Pepe au devenit sot si sotie

Oana Zavoranu si Ionut Pascu (Pepe) au devenit, oficial, sot si sotie. Contrar tuturor zvonurilor care au circulat pe marginea datei la care cei doi isi vor uni destinele, speculatiile fiind care mai de care mai fanteziste, cele doua vedete au facut pasul final intr-un mod inedit, care-i caracterizeaza.

Oana a fost ceruta in casatorie miercuri, in jurul orei 14.30, printr-un SMS primit de la iubitul sau, confirmand astfel stirea publicata in exclusivitate de cotidianul Averea, care anunta ca cei doi se vor cununa in cursul acestei saptamani. La intrebarea "Vrei sa fii sotia mea", Oana Zavoranu a raspuns afirmativ, fara ezitare. Fara a banui ca urmeaza sa se casatoreasca, Oana a acceptat invitatia lui Pepe, de a merge la un restaurant. Acolo insa, surpriza. in gradina interioara a localului "La Belagio" totul era pregatit pentru defasurarea ca la carte a cununiei. Oana se afla la masa impreuna cu iubitul ei si mai multi prieteni, in momentul in care unul dintre ofiterii starii civile de la Primaria sectorului 6 a venit si i-a intrebat pe cei doi indragostiti daca sunt pregatiti sa se casatoreasca.

La inceput, Oana a crezut ca este o gluma. Abia in momentul in care a fost invitata pe terasa de ofiterul starii civile, actrita a realizat ce i se pregatise. Pentru cununia civila, Oana si Pepe nu au avut nevoie de nasi. Pentru martori, ei au apelat la impresarul Joe D'Alvares, la secretara acestuia, Raluca Bogdan, precum si la bunul lor prieten Cristi Toporan.

Sursa: Averea.ro Autor: Anonymous, postat vineri, 10 noiembrie 2006, 11:28

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri