Stiri

Oasis lanseaza un nou album, asa, de despartire

Oasis lanseaza un nou album, asa, de despartire

Trupa din Manchester s-a despartit in vara lui 2009, dupa ce Noel si Liam Gallagher au avut o disputa violenta. Cu toate acestea se pare ca Oasis isi va incheia existenta cu un album ce va include 26 din hiturile trupei. Proiectul se bucura atat de sprijinul lui Liam Gallagher cat si de cel al lui Noel Gallagher.

Albumul se va numi Time flies... 1994-2009 si va fi lansat probabul in iunie.

Noel Gallagher a spus: Faptul ca am reusit sa ramanem impreuna este o dovada a dragostei noastre pentru muzica. E un album de suflet. Liam a adaugat Sunt  absolut mandru de tot ce am rea,izat. Mi-au placut atat perioadele nebune cat si cele mai putin nebune.

In intreaga lor cariera, inceputa in 1991 si ajunsa la apogeu in a doua jumatate a anilor '90, Oasis au lansat sapte albume de studio, um album live, doua compilatii si cinci albume video.

In ceea ce priveste premiile si acolo lista e cat se poate de bogata, asa ca vom aminti doar cele 6 Brit Awards, cele 4 MTV Europe Awards sau cele 15 premii NME.

Pentru nostalgici:

Sursa: http://web.orange.co.uk/article/news/oasis_release_hits_album Autor: Daimon, postat vineri, 02 aprilie 2010, 14:29

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri