Stiri

Oprah Winfrey Next Chapter: Night Show

Oprah Winfrey Next Chapter: Night Show

The Oprah Winfrey Show, cel mai celebru talk show se va incheia la sfarsitul anului viitor. Multi dintre fanii lui Oprah se intreabau ce va face vedeta dupa aceea. Iata ca avem primele indicii in acest sens. Se pare ca Oprah va lansa in cadrul OWN (Oprah Winfrey Networks, un joint venture realizat in parteneriat cu Discovery Channels) un nou format de emisiune, cu durata de o ora, care se va intitula "Oprah's Next Chapter" si care va debuta probabil anul viitor.

Spre deosebire de actualul format de emisiune, Next Chapter va fi difuzat seara, de doua sau trei ori pe saptamana. In loc sa aduca invitati in studio, Oprah va calatori prin lume si va sta de vorba cu oameni sau personalitati din China, Egipt sau orice alt colt al lumii.

Desi nu se cunosc inca foarte multe detalii, se pare ca Oprah Winfrey intentioneaza sa se implice la modul cel mai serios in proiectul OWN al carui grila de programe si emisiuni urmeaza sa fie data publicitatii intr-un viitor nu foarte indepartat.


 

Sursa: http://online.wsj.com/article/SB10001424052702303720604575170051526127616.html Autor: Daimon, postat joi, 08 aprilie 2010, 14:03

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri