Stiri

Oprah Winfrey refuza testul ADN pentru stabilirea identitatii tatalui biologic

Oprah Winfrey refuza testul ADN pentru stabilirea identitatii tatalui biologic

Oprah Winfrey a fost crescuta de mama ei si iubitul acesteia, Vernon Winfrey pe care il considera tatal ei. La un moment dat a recunoscut ca acesta nu este tatal ei. Subiectul a ajuns insa la ordinea zilei dupa aparitia cartii lui Kitty Kelley Oprah: A Biography, o biografie neautorizata.

Oprah a declarat ca nu va face niciodata testul ADN, ca raspuns la afirmatiile facute de Kitty Kelly care sustine in cartea sa ca l-a descoperit pe tatal natural al vedetei americane de televiziune. Ar fi vorba de Noah Robinson, un veteran din Al Doilea Razboi Mondial, acum in varsta de 84 de ani care a trait in Kosciusko, un mic orasel din Mississippi, acolo unde a locuit Oprah impreuna cu mama ei pana al varsta de 6 ani. Acesta sustine ca a cerut un test ADN inca de anul trecut.

Chiar daca presupusul tata a declarat ca nu are pretentii de nici un fel, si ca tot ce isi doreste este sa isi intalneasca fata inainte de a muri, Oprah a declarat pentru New York Post ca stie cine pretinde ca e tatal ei si ca nu va fi niciodata de acord cu efectuarea unui test ADN.  
 

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat miercuri, 21 aprilie 2010, 15:15

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri