Stiri

Outkast,Snoop... isi fac show-ul pe Playboy TV!

Outkast,Snoop... isi fac show-ul pe Playboy TV!

Buckwild, titlul emisiunii, va fi astfel prezentat de veteranul pornului Ken 'Buckwild' Francis si va contine clipuri rap si R&B necenzurate, cat si filme interzise minorilor. Dar punctul de atractie al programului va consta in aparitia starurilor de hip-hop care vor fi insotite de camere de luat vederi in timpul vizitelor lor in cluburi de striptease, in sex shop-uri si... da, este prevazuta si asta, in timp ce vor practica sportul lor extrem favorit.

Outkast, Snoop Dogg au raspuns imediat invitatiei. Acestora li se vor alatura Busta Rhymes, Lil'jon cat si Naughty by Nature. Pentru amatorii care au acces la canalele americane, prima difuzare este prevazuta pentru 8 mai 2004. Dar nu numai televiziunea are privilegiul de a-i seduce pe amatorii de beat-uri si filme X. Fish 'N' Grits, o revista de muzica si nu numai, il prezinta pe Method Man raspunzand intr-un interviu la mai multe intrebari despre practicile sale sexuale.

Totul va fi bineinteles 'sustinut' de poze sugestive. Urmatorii pe lista: Redman, Snoop Dogg, Outkast si o femeie, Lil 'Kim. Un asemenea exces de buna vointa o va face poate pe Britney Spears sa cedeze, starul ramanand inca inflexibil la propunerile revistei Playboy de a poza dezbracat  

Sursa: intercont.ro: Revista Sunete Autor: Anonymous, postat miercuri, 21 ianuarie 2004, 00:00

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri