Stiri

Paris Hilton a fumat marijuana in tribuna, la Brazilia - Olanda ?

Paris Hilton a fumat marijuana in tribuna, la Brazilia - Olanda ?

Stirea asta frizeaza atat de aproape suprarealismul incat nu am putut sa o trec cu vederea. Mai ales ca de ceva vreme Paris Hilton a stat deoparte de ochii presei.

Mostenitoarea imperiului Hilton, aflata in Africa de Sud la Port Elizabeth, a mers vineri pe stadion sa urmareasca partida dintre Olanda si Brazilia. Ma indoiesc ca s-a dus de dragul lui Sneijder, van der Vaart, van persie, Kaka, Lucio.. ma rog ma indoiesc ca s-ar fi dus pentru fotbal.   

Paris a fost insotita de Jennifer Rovero (fosta Playboy playmate), aceasta din urma fiind amendata cu 130 de dolari (riscand si 30 de zile de inchisoare) pentru posesie de marijuana si pentru ca ar fi fumat un joint.
Nu putem decat sa presupunem ca fetele chiar au fumat undeva in incinta stadionului, poate ca nu au fumat... desi pentru doua americance plictisite, un joint ar fi facut in mod cert meciul mai interesant.

Autoritatile Sud-Africane nu le-au creat insa probleme celor doua, (cu ocazia Cupei Mondiale, au fost create 56 de tribunale speciale, care solutioneaza la modul cel mai rapid toate cazurile in care sun implicati strainii) de fapt Paris Hilton nici nu a fost pusa sub acuzare. De altfel purtatorii ei de cuvant au si spus ca totul a fost doar o neintelegere si ca Paris Hilton nu a avut nici un amestec in aceasta poveste.

Ultimele probleme ale lui Paris Hilton cu autoritatile, americane, e drept dateaza din 2007, atunci cand a petrecut 3 saptamani in inchisoare dupa ce a fost surprinsa la volan avand permisul suspendat.

Desi a "lucrat" o perioada ca fotomodel, cantareata, actrita, in televiziune, dupa cum spuneam, de ceva vreme Paris a ales sa fie o prezenta mai discreta, fara insa a lipsi de la evenimete mondene sau fara a evita contracte publicitare pentru produse de lux.

Revenind la incidentul despre care vorbeam, fireste, odata ajunsa la hotel, ca orice vedeta care se respecta, Paris Hilton si-a linistit fanii cu un post pe Twitter (aici ii suspectez pe cei de la Reuters ca ne pacalesc.. sunt cam multe caractere pentru Twitter)

"Salut prieteni, au aparut o multime de zvonuri nebunesti. Vreau doar sa stiti cu totii adevarul. Totul e foarte bine. Nu am fost acuzata sau arestata pentru ca nu am facut nimic. Am raspuns doar intrebarilor politistilor. Toata lumea a fost super draguta si prietenoasa cu mine. Iubesc Africa de Sud ! Un loc atat de minunat, mai ales in timpul World Cup!"

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat marti, 06 iulie 2010, 11:17

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri