Stiri

Paula Seling si Ovi se lupta azi la Oslo pentru Finala Eurovision 2010

Paula Seling si Ovi se lupta azi la Oslo pentru Finala Eurovision 2010

In aceasta seara, cu incepere de la ora 22 pe scena de la Oslo vor urca concurentii celei de-a doua semifinale a Eurovision 2010: Lituania, Armenia, Israel, Danemarca, Elvetia, Suedia, Azerbaijan, Ucraina, Olanda, Romania, Slovenia, Irlanda, Bulgaria, Cipru, Croatia, Georgia si Turcia.

Daca ieri a fost o zi dedicata ultimelor repetitii, marti, 25 mai, Paula Seling si Ovi au vizitat o scoala din Baerum. Primarul din Baerum, districtul in care se afla Telenor Arena a decis ca fiecare tara din competitie sa fie adoptata de cate o scoala. Romania a fost "adoptata" de scoala Haslum, astfel ca, elevii de acolo s-au pregatit de ceva vreme pentru intalnirea cu Paula si Ovi, invatand diverse lucruri despre tara noastra. Copii au pregatit o expozitie cu obiecte populare romanesti confectionate de ei, au decorat scoala cu tricolorul romanesc si au dansat Ciuleandra.

Paula si Ovi le-au adus si ei mici cadouri, le-au dat autografe si le-au cantat cateva piese.

Revenind la seara de astazi, Televiziunea Romana va continua transmisiunile Eurovision in direct pe TVR 1, TVR International si TVR HD, de la ora 22.00. Astazi vom putea vota, dar NU vom putea sa votam piesa Playing With Fire cantata de Paula Seling si Ovi. O pot face insa telespectatorii din strainatate al caror sprijin il asteptam. Pentru a vota, va trebui sa urmareasca transmisiunea televiziunii publice din tara in care se afla, urmand indicatiile oferite acolo.

Mult succes Paula si Ovi ! 

 

Sursa: www.www2.tvr.ro Autor: Daimon, postat joi, 27 mai 2010, 12:34

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri