Stiri

Peninsula aduce TIFF la Targu Mures

Peninsula aduce TIFF la Targu Mures

In perioada 26-29 august, in cadrul celei de-a opta editii a Festivalului Peninsula, TIFF (Festivalul International de Film Transilvania) a pregatit cinefililor un program plin cu proiectii de senzatie.

Timp de patru zile vor rula filmele celui mai mare festival de film din Romania.

Selectia peliculelor cuprinde titluri hit precum Altiplano (R. Peter Brosens, Jessica Hope Woodworth),  aflat in competitia TIFF 2009, Zift (R. Javor Gardev), un film noir care a revolutionat box-office-ul bulgar, sau Il Divo (R. Paolo Sorrentino), portretul legendarului politician italian Giulio Andreotti.

Nu in ultimul rand microbistii si fanii celebrului jucator de fotbal Ferenc Puskas nu trebuie sa rateze Puskas Hungary, un documentar in regia lui Tamas Almasi despre marele capitan al echipei ungare din anii '50, care a invins saracia si exilul, a trecut prin Cel de-al Doilea Război Mondial si

Revolutia din 1956, ajungand atacantul celebru in toata lumea al echipei Real Madrid.

Pe toata perioada festivalului de la Targu Mures, spectatorii se vor putea bucura de cate trei filme pe zi: doua indoor, in intervalul orar 13.00-17.00 si unul seara, open air, incepand cu ora 21.00.

Sursa: http://www.peninsula.ro Autor: Florence, postat miercuri, 04 august 2010, 14:59

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri