Stiri

Praetor: Lansare album - mini-turneu - Nomad

Praetor: Lansare album - mini-turneu - Nomad

Pe data de 27 februarie, in clubul bucurestean Silver Church, va avea loc lansarea oficiala a albumului de debut a lui Praetor, intitulat „Nomad”. Pe langa Praetor, la acest eveniment vor mai participa, ca invitati Jhivago, Butch, Zeppelin, Sangre si Dj Undoo. Warmup-ul si afterparty-ul vor fi asigurate de Truth si Deez. Intrarea se face incepand cu ora 21.00 si pretul biletului este de 15 lei.

La sfarsitul anului trecut Praetor, membru al formatiei Veritasaga, a revenit in atentia publicului cu un nou material. Inca de la inceput albumul, numit „Nomad”, a avut parte de un concept diferit, acesta fiind oferit publicului la download gratuit prin intermediul site-ului oficial. In mai putin de trei luni de la lansare, acesta a fost descarcat de peste 5000 de ori. Piesa „Eu, orasul si castile”, ce este inclusa pe „Nomad” si a avut parte si de videoclip, a fost primita cu entuziasm de publicul de gen din Romania.

Inainte de lansarea din Bucuresti, Praetor va sustine mai multe concerte de promovare a albumului „Nomad” in Galati (11 februarie – Club Zodiar), Constanta (12 februarie – Club Heaven’s Hell), Sibiu (18 februarie – Flying Time Pub) si Iasi (20 februarie – Dublin Pub).

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat miercuri, 09 februarie 2011, 15:35

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri