Stiri

Premiere zilnice - in acest weekend la TVR1

Premiere zilnice - in acest weekend la TVR1

Iuliana Tudor si Iuliana Marciuc revin în Grila de primavara a TVR 1, în acest final de saptamana, cu noi sezoane, alaturi de un show special dedicat lui Florin Piersic. Un alt debut pe care îl semnalam în aceste zile la TVR 1 este cel al sezonului VII - al celui mai cunoscut  serial de animatie din toate timpurile: Familia Simpson.

 

Vineri, 12 martie, 21.10

O data-n viata

Din 12 martie, de la ora 21.10, emisiunea O data-n viata prezentata de Iuliana Tudor revine la TVR 1 cu sezonul VI. Noutatile pregatite de echipa emisiunii vor fi atat de natura vizuala, cat si din punct de vedere artistic, precum: un decor împrospatat, o trupa noua de balet coordonata de un nou coregraf - Ioana Macarie, ce se alatura din acest sezon echipei emisiunii sau momentele speciale pregatite de Orchestra Lautarii din Chisinau, condusa de maestrul Nicolae Botgros.

O data-n viata  va continua implicarea la nivel social dar din a doua editie, prima, cea din 12 martie, fiind asa cum deja a intrat în traditie, un spectacol extraordinar care marcheaza debutul noului sezon.

Asa cum declara Iuliana Tudor: „vor fi premiere în fiecare editie si tot ce va pot dezvalui este faptul ca fiecare partitura va avea legatura cu un hit international, vom avea o proba noua, o premiera pentru o emisiune de televiziune în materie de folclor si, cel mai important, vom avea invitati de TOP!”

Asadar, din 12 martie, nu ratati programul O data-n viata  care aduce în acest sezon la TVR 1 momente de adevarata încantare pentru telespectatorii de toate varstele si pentru pentru iubitorii muzicii de cea buna calitate.

 

Sambata, 13 martie, 21.10

De ce-l iubim pe Florin

TVR 1 va invita sambata, 13 martie, de la ora 21.10  la un program inedit: De ce-l iubim pe Florin, ce va fi difuzat în doua parti. Emisiunea va fi o declaratie de dragoste pentru marele nostru actor - neconditionata de niciun eveniment sau aniversare. Actritele care i-au fost partenere pe scena, pe micul sau pe marele ecran, fanii si publicul larg se vor întalni cu cele mai reprezentative momente marcate de stilul inconfundabil al lui Florin Piersic.  Povesti de viata, amintiri dragi, cantece în prima auditie si momente de aur din arhiva TVR se vor constitui în dovezi de necontestat ale admiratiei tuturor pentru omul si artistul Florin Piersic, asa cum este el si asa cum îl cunoastem cu totii: sarmant si încantator.

Invitate în studio vor fi Rodica Mandache, Florina Cercel, Ilinca Tomoroveanu, Cezara Dafinescu, Violeta Andrei, Olga Delia Mateescu, Monica Davidescu, Catalina Mustata, Manuela Harabor, Ilinca Goia, Andreea Samson si Gianina Corondan.

Cea de-a doua parte a emisiunii va fi difuzata în prima zi de Paste, duminica, 4 aprilie de la ora 13.00.

 

Sambata, 13 martie, 23.00

Familia Simpson (THE SIMPSONS-SUA,1995,1996 Sez.VII), episoadele 1 si 2

Voci: Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright

Creatori: Matt Groening, James L. Brooks

Familia Simpson , o familie de conditie medie din  societatea americana, este compusa din: Homer Simpson, tatal incult si badaran, care lucreaza la centrala nucleara a orasului Springfield, Marge Simpson, sotia lui Homer, casnica, Lisa Simpson, fiica, care poseda o inteligenta sclipitoare, Bart Simpson, copilul neastamparat, oaia neagra, care creeaza mereu  probleme si Maggie Simpson, mezina familiei. Fiecare episod este o noua serie de aventuri pentru aceasta familie ce se confrunta cu problemele vietii de zi cu zi….

 

Duminica, 14 martie, ora 16.00

Miezul Zilei

Aceeasi Iuliana Marciuc, cu acceasi dragoste de viata, cu aceeasi prieteni dar si altii noi, va invita din 14 martie sa îi fiti musafiri în fiecare de duminica de la ora 16.00, în casa noua.

Miezul zilei  este din aceasta primavara emisiunea saptamanala avand un format nou, ofertant, cu multe surprize si destainuri din partea tuturor celor invitati dar si a telespectatorilor. În fiecare duminica partenerii Iulianei de dialog vor fi Radu stefanescu (cu al sau horoscop sentimental), psihologul Cristina Trepcea, studentul Marius Andron, carora li se vor adauga, în fiecare editie, invitati speciali.

si pentru ca noua casa a Iulianei este mare si cere cheltuieli suplimentare, ea va închiria studioul muzical din casa TVR 1 tuturor celor care au nevoie de un spatiu de repetitii.

Pentru prima editie si-au anuntat prezenta Jean Paler si trupa Alesis.
 

Sursa: TVR Autor: Adi.Vrauko, postat miercuri, 10 martie 2010, 16:54
Tags: tvr

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri