Stiri

Premiile MTV Romania 2007 - balbe, playback si politica

Micuta Cleopatra Stratan si-a adjudecat trei dintre premiile MTV Romania 2007, decernate joi seara, la Sibiu. Ea a castigat nu numai premiul pentru cea mai buna piesa, ci si trofeele pentru cel mai bun debut si pentru cea mai descarcata piesa de pe Internet, cu hitul "Ghita".

Spectacolul celei de-a cincea editii a premiilor muzicale s-a desfasurat in Piata Mare din Sibiu si a fost prezentat de Cassa Loco, care au salutat, in deschidere, "provincia Bucuresti". Problemele tehnice de la inceput, cand Corina si Toni Cottura au stat zece minute pe scena pana cand se la functioneze microfoanele pentru a anunta primul premiu al serii, au provocat ceva huiduieli prin sala.

Premiile s-au acodat dupa cum urmeaza:

- cel mai bun artist rock - Iris

- cel mai bun artist pop - Directia 5

- cel mai bun interpret solo - Stefan Banica Jr.

- cea mai buna prestatie live - Stefan Banica Jr.

- cel mai bun grup - Simplu

- cea mai buna interpreta solo - Blondy

- cel mai bun artist dance - DJ Project

- cel mai bun album - "Everyday" (Activ)

- cel mai bun website -http://www.trupaheaven.ro

- cel mai bun artist alternativ - Suie Paparude

- cel mai bun artist international - Sean Paul

Castigatorii fiecarei categorii aflate in concurs au fost desemnati de catre public prin vot online la www.mtv.ro sau in Orange World. Votul a putut fi exprimat din 27 aprilie pana pe 10 mai. Conform normelor aplicate in intreaga retea MTV, la alte categorii, castigatorii au fost alesi de catre reprezentantii postului de televiziune. Astfel, trupa Iris, care va sarbatori 30 de ani de existenta vara aceasta, a primit Lifetime Award.

Nu au lipsit nici referirile politice: CRBL a indemnat lumea sa mearga la vot pentru ca de 17 ani, de cand a cazut comunismul, "parca nimic nu s-a schimbat in tara asta", iar la sfarsitul cuvintelor spuse dupa ce a primit premiul pentru cel mai bun artist hip-hop, Cheloo a intrebat: "Vorbesc mai mult decat Basescu, nu?".

Sursa: ziare.com Autor: RooT, postat vineri, 11 mai 2007, 14:34

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri