Stiri

Primavara se poarta tot mai sexy!

Primavara se poarta tot mai sexy!


Pentru ca ieri am vorbit de noile tendite in materie de haine, de ceea ce se va purta in sezonul primavara-vara 2010, astazi va prezentam noile aparatii din punct de vedere al coafurilor si in materie de make-up.

Este necesar sa fii la curent cu ultimele tendinte in materie de make-up si hair styling pentru 2010.

Asa ca fa-ti inventarul fardurilor existente si da startul pentru innoirea look-ului tau!

Tendinte make-up 2010: Ochii


Pro: Umbre de culoare; Contra: Umbre de negru si gri.

Machiajul care pune accent pe umbre nu va iesi niciodata din trend, dar in 2010 ne vom bucura de si de nuante in culori pastelate si de umbre realizate masura.

Negrul pur ramane pe banca de rezerva, insa aceasta nu inseamna ca trebuie sa arunci obligatoriu creioanele negre kohl, ci doar ca poti avea incredere in el alaturat paleta de culori. Se poarta din nou seara ochii machiati "cu codita" care dau impresia de exotic si ludic.

 

Trenduri machiaj 2010: Genele matasoase


Pro: Gene cat mai naturale; Contra: Genele incarcate prost.

Privirea seducatoare generata de o clipire impaienjenita de tusul scuturandu-se nu va scoate in evidenta decat falsitatea lookului. Pentru o impresie cat mai naturala foloseste rimel pentru gene cu volum, lungi si intoarse si focuseaza atentia privitorului intr-un singur punct.

Daca iti plac genele false, alege totusi o lungime care sa nu para ridicola.


Look 2010: Machaj natural


Pro: Fondul de ten cat mai natural; Contra: Pudra bronzanta in exces.

Trebuie sa recunoastem ca evolutia industriei cosmetice este cea care detemina schimbarile de look si aparitia noilor tendinte in make-up.

In primavara-vara 2010 se poarta look-ul natural, care inspira un aer fresh. Pentru a obtine o asemenea impresie si pentru a te incadra in trendurile de machiaj, foloseste un fond de ten cu o nuanta cat mai naturala si in cantitati reduse, doar atunci cand este necesar.

Atentie! Exfoloaza si hidrteaza-ti obligatoriu tenul corect de fiecare data inainte sa aplici fondul de ten, mai ales in zonele cu probleme (zona T), pentru ca pielea ta arate proaspata si tanara.


Pro: Se poarta blusul; Contra: Adio, bronzare la maxim!

Dupa o curatare profunda a pielii si dupa hidratarea si aplicarea fondului de ten, folositi fara sfiala putina crema iluminatoare sau pudra de stralucire in schimbul perlelor autobronzante. Multe dintre noi nu avem incredere in astfel de produse si, ca atare, nici nu stim sa le folosim corect, insa pentru toate exista un inceput.

Pentru un look natural, care radiaza de frumusete, aplicati putina culoare pe ten mai ales in zona obrajilor, urmand apoi sa o difuzezi corect incat sa para ca nici nu ai facut asta.



Machiajul buzelor in 2010


Pro: Luciul de buze incolor ia amploare; Contra: Nuantele de roz, grena si maro sunt departe!

Naturalul buzelor las ain urma rujurile mate cu nuante de roz, grena si maro. Daca ai buzele mai subtiri glossurile deschise la culoare o sa iti vina bine, pentru ca rolul acestora este de a va accentua conturul buzelor si de a le da o stralucire aparte.


Nebunia sezonului? conturul anilor`90!

Coafuri 2010


Pro: Revine in voga moda cu accente romantice a anilor ’60-`70 in materie de hair styling; Contra: Se estompeaza tendintele din anii precedenti.

Daca anul trecut se purta bretonul taiat fix drept sau buclele stranse, in coafuri 2010 revin buclele naturale cu accent romantic. Las-ti parul sa respire si oferiti-i libertatea de a se aerisi bataia vantului ori de cate ori va planificati iesirile in doi.

De aceea buclele mici si mari, parul cret si modelele de coafuri in stil afro raman in trend, insa parul drept intins cu placa lasa locul tunsorilor cu bucle in valuri care trebuie sa para cat mai naturale.

Sursa: fanclub.ro Autor: Florence, postat joi, 18 martie 2010, 10:11

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri