Stiri

Primul Turneu Naţional The Amsterdams !

Primul Turneu Naţional The Amsterdams !

The Amsterdams, una din trupele care domină scena autohtonă de indie se află în această lună între-un turneu de promovare a albumului Adolessons.  Home & Dry Tour este prima parte a turneului, care a debutat pe 6 februarie la Iaşi în Groove şi va continua pe 13 februarie la Galati (în cadrul evenimentului de 3xAlternativ organizat de Radio One) pe 14 februarie, va avea loc un nou concert la Iaşi, în clubul Mojo cu ocazia Valentine's Day.

 

Turneul va continua la sfârşitul lunii, vineri, 26 februarie în clubul The Stage din Bacău şi in D's Live Club din Piatra-Neamţ o zi mai târziu. Această etapă a turneului se va încheia pe 28 februarie când The Amsterdams voc cânta pentru prima dată în Republica Moldova în Club Booze din Chişinău. La evenimentvor mai lua parte   SNAILS, The Moood si Les Elephantes Bizzares.

 

Fanii vor putea asculta atât piese consacrate ca Suffering and Surfing, Chased by Housewieves, Taking Care of Anna dar şi materiale noi. The Amsterdams s-au lansat în 2007 oferind un sound ce aminteşte de trupe ca Franz Ferdinand sau Bloc Party.

 

După această serie de concerte, trupa va lansa un nou videoclip pentru piesa Apple urmând ca apoi să plece din nou prin ţară, de această dată prin Banat şi Ardeal.

The Amsterdams sunt Andrei Haţegan (voce, clape), Andrei Ungureanu (chitară), Ovidiu Bejan (chitară, voce), Augustin Nicolae (bas, drum machine, backing vocals) şi Vlad Stoica (tobe, synrh).

 

Sursa: www.comunicatemedia.ro Autor: Daimon, postat joi, 11 februarie 2010, 10:21

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri