Stiri

Puya prezinta Romanian Music Awards 2011

Puya prezinta Romanian Music Awards 2011

 

Romanian Music Awards 2011 va avea loc la Brasov pe data de 16 septembrie. Gazda acestei editii va fi Puya! Premiile vor avea loc la Brasov in 16 septembrie

Cei mai buni artisti urca pe scena Romanian Music Awards pentru a face un show de exceptie. In fiecare an sunt premiate cele mai bune piese nominalizate la cele 14 categorii, iar artistii confirma ca Romanian Music Awards reprezinta momentul “zero” al industriei muzicale romanesti lansand piese si videoclipuri in premiera.

Daca anul trecut Connect-R si Giulia au tinut publicul in priza timp de sase ore, anul acesta, Puya, castigatorul “Best Male” al editiei de anul trecut, nu se lasa mai prejos:

“Invitatia de a prezenta editia de anul acesta a premiilor a venit ca o provocare, cu atat mai mult cu cat mie imi place sa improvizez. Nu am mai facut asa ceva pana acum , cel putin nu in fata atator oameni. O sa fiu un fel de Ursulescu hip hop : )). Nu cred ca exista vreun spectacol in Romania care sa stranga in aceeasi zi atatia artisti romani la un loc, e o atmosfera frumosa in fata scenei , pe scena, cat si in spatele scenei

Premiile RMA sunt organizate de Music Channel si Radio21 , iar echipa Urban.ro va fi prezenta acolo in calitate de partener, pentru a va tine la curent ca in fiecare an cu tot ce misca la aceste premii.

Cum credeti ca se va descurca Puya in calitate de gazda?

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat marti, 26 iulie 2011, 10:23

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri