Stiri

Puya – Vestul Salbatic (premiera single)

Puya – Vestul Salbatic (premiera single)

Asa cum anuntam inca de saptamana trecuta, va prezentam azi via monden.info noul single Puya: “Vestul Salbatic“, un material inregistrat in aceeasi perioada cu “Americandrim“ piesa care i-a adus pe Puya si Connect-R pe locul 1 in Romanian Weekly Radio Chart realizat de Media Forest.

Puya a declarat despre piesa:

    “E o mica istorie a exodului romanilor in strainatate, exod care s-a dovedit a fi bun pentru starea materiala a familiilor respective. Multe dintre ele vin din sate mici si extrem de sarace, iar situatia acestor familii s-a imbunatatit de cand lucreaza acolo. Insa Romania a avut de pierdut. Noi suntem oamenii care rupem supermarketurile si mancam produse proaste de import. Noi, care avem atatea posibilitati, mancam foarte prost. Majoritatea romanilor si-au lasat pamanturile si au plecat sa culeaga capsuni in strainatate”

Cu aceasta ocazie a fost lansat si un fel de concurs pentru cei care locuiesc in strainatate, si care vor sa apara in videoclipul piesei. Acestia trebuie sa se filmeze cantand aceasta piesa si sa trimita link-ul cu filmuletul tau la adresa contact [at] puyaoficial.ro . Cele mai reusite filmulete vor fi incluse in videoclip.
 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat marti, 15 martie 2011, 16:54

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri