Stiri

Puya - Vestul Salbatic (videoclip)

Puya - Vestul Salbatic (videoclip)

 

Piesa Vestul Salbatic a fost compusa de George Hora alaturi de Puya si este dedicata tuturor celor plecati din tara si beneficieaza de un videoclip in s-au implicat peste 30 de romani stabiliti in alte colturi ale lumii. In urma campaniei demarate in luna martie s-au primit la adresa contact[at]puyaoficial.ro peste 80 de filmulete cu romani cantand pe Vestul Salbatic.

Iata ce a zis Puya despre acest nou material: "Romanii au ajuns peste tot in lume si mereu isi fac simtita prezenta. Dacia e pe strazile din Germania, auzi Inna la radio in Spania si dai peste fum de mici in Italia. Versurile mi-au venit pur si simplu intalnidu-i pe compatriotii nostrii plecati din tara si fiind o piesa dedicata lor mi-a venit ideea sa ii si bag in videoclip. Pana la urma ei pot confirma ca ceea ce se spune in piesa este 100% adevarat. Am asteptat 3 luni filmuletele trimise de ei si unele sunt chiar foarte reusite. Au sosit peste 80 de filmari, multe dintre ele ajungand la sute de mii de vizualizari pe net. Am selectat 20 mai reusite si a iesit o transmisiune din mai multe colturile ale lumii unde sunt romani."

 

Credeti ca e un videoclip mai bun decat Americandrim? Ati ascultat si piesa Rollin' lansat de Puya impreuna cu Andreea Balan, Connect-R si Andra (Trupa Trupelor)?

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat marti, 12 iulie 2011, 11:36

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri