Stiri

Radu Valcan te scoate la cina de martisor!

Radu Valcan te scoate la cina de martisor!

Site-ul www.acasatv.ro lanseaza un nou concurs: "Sedu-l pe Radu Valcan!", la care premiul este o cina romantica impreuna cu Radu Valcan, prezentatorul emisiunii “Povestiri adevarate”, difuzata ACASA de luni pana vineri de la ora 17:30.

Site-ul www.acasatv.ro ofera cel mai frumos martisor: O cina romantica impreuna cu Radu Valcan! Afla mai multe despre: cina romantica , martisor , Povestiri adevarate , Radu Valcan Radu Valcan: “Cel mai frumos cadou pe care l-am daruit a fost un simplu te iubesc” La multi ani, Radu Valcan! Colegii de la Povestiri i-au facut o megasurpriza! FOTO & VIDEO! Primavara aceasta, participantele la concurs au sansa sa isi faca cadou un martisor special - o cina romantica impreuna cu Radu Valcan.

Saptamana 1-7 martie poate fi una dintre dintre cele mai frumoase pentru castigatoarea concursului "Sedu-l pe Radu Valcan!" Pentru a participa la concurs, concurentele trebuie sa completeze formularul cu datele solicitate si sa scrie pe scurt, in 500 de semne, de ce le place Radu Valcan. Participanta la concurs care va avea cea mai frumoasa si mai bine argumentata epistola electronica va merge impreuna cu Radu Valcan la o cina romantica, intr-una din zilele saptamanii 1-7 martie. Concursul se desfasoara in perioada 22 - 28 februarie, iar castigatoarea va fi desemnata luni, 1 martie. Aceasta va fi contactata de catre organizator, care ii va trasmite data si locul unde va avea loc intalnirea cu Radu Valcan. Intra AICI si inscrie-te la concurs!

Sursa: Acasa Tv Autor: Adi.Vrauko, postat marti, 23 februarie 2010, 13:38

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri