Stiri

Ralflo – Woman in Love (debut single)

Ralflo – Woman in Love (debut single)

Artistul francez pe care il stiti in urma colaborarilor cu Keo (Give me your love) si VAMA (Sarkozy), porneste azi la un nou drum in muzica romaneasca, lansand primu lui single Woman in Love. Piesa a fost produsa si compusa impreuna cu Keo, Louie Grants si Lionel Mazzola.

Daca ar fi sa ii facem o scurta prezentare aceasta ar suna cam asa:

Ralflo a descoperit scena la varsta de 10 ani si s-a indragostit la prima vedere. A urmat sfaturile mamei sale de a lua muzica in serios si a petrecut urmatorii 8 ani practicand pianul, chitara si vocea. La 18 ani a plecat la Paris si a semnat un contract cu Orlando, unul dintre cei mai mari manageri francezi.

In 2002 a plecat la New York alaturi de producatorul Philippe Saisse care a lucrat pentru David Bowie si The Rolling Stones. Alaturi de maestru, Ralflo isi cizeleaza alchemia compozitiilor. Dupa cativa ani de lucru cu Yorgos Benardos, artistul l-a cunoscut pe Keo, descoperind noi teritorii muzicale de explorat.

Radacinile sale latine reactioneaza imediat pozitiv la sunetul radiourilor romanesti, iar Ralflo decide sa accepte noi proiecte. Astfel, incepe toamna 2010 prin a-si imprumuta vocea legendarei trupe Vama, intr-un cantec surpriza pentru care Tudor Chirila i-a cerut colaborarea.


Mai jos am postat piesa, si inchei spunandu-va ca pe Ralflo il puteti urmari si pe Facebook.
 

Sursa: www.monden.info Autor: Daimon, postat joi, 31 martie 2011, 10:19

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri