Stiri

“Raymond v. Raymond" noul album al lui Usher va fi lansat pe 30 martie

“Raymond v. Raymond" noul album al lui Usher va fi lansat pe 30 martie

Usher Raymond IV pregateste fanilor un nou material pentru aceasta primavara. Cunoscut ca unul din artistii influenti din zona R&B, Soul si Pop, Usher revine cu un nou material, al saselea din cariera si al doilea dupa perioada de pauza dintre anii 2004-2007. Conform propriilor declaratii, Raymond v. Raymond va incerca sa continue linia albumului “Confessions” (2004) ultimul sau mare succes.
Usher a debutat la sfarsitul anilor ’90 iar albumul My Way (1997) i-a adus numeroase distinctii dar si aprecierea publicului, astfel ca artistul are astazi in portofoliu, mai multe discuri de paltina si de diamant, 40 de milioane de discuri vandute si nu in ultimul rand cinci premi Grammy.

Artistul va fi ocupat pana la lansare, el urmand sa concerteze in cadrul unor evenimente importante cum ar fi ceremonia de decernare a premiilor Grammy 2010, care va avea loc pe 31 ianuarie, la meciul NBA ALL-Star Game din 14 februarie. Usher este de altfel un impatimit al basketului, detinand in coproprietate actiuni la clubul Cleveland Cavaliers.

Primul single de pe noul album se numeste Hey Daddy (Daddy’s Home) (o colaborare inspirata cu Plies) beneficiaza de un videoclip ce este deja difuzuat de MTV US.

 

 

Sursa: www.mtv.ro Autor: Daimon, postat vineri, 29 ianuarie 2010, 12:37

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri