Stiri

Razboiul dintre Britney Spears si Christina Aguilera continua

In replica, Britney Spears a declarat: 'Nu imi vine sa cred ca a spus asa ceva despre mine. Cand cineva a fost nepoliticos cu tine in nenumarate randuri iti spui, "Stii ceva Christina? Nici nu imi pasa de tampeniile pe care le spui".

Conform tabloidului britanic The Sun, Britney Spears a continuat spunand: 'Esti infricosatoare si in preajma ta ma simt jalnic'. Declaratia care a suparat-o pe Britney Spears a aparut in numarul din decembrie al revistei Blender, Christina Aguilera spunand: 'Mi s-a parut foarte distanta, chiar si in timpul repetitiilor. De fiecare data cand am incercat sa port o conversatie cu ea mi s-a parut ca este crispata. Mi-a lasat impresia unei fetite pierdute, impresia ca are nevoie cu disperare de ajutor si consiliere'.

Sursa: intercont.ro: Mix FM Autor: Anonymous, postat luni, 05 ianuarie 2004, 00:00

Comentarii(1)

OANA S.21-02-2005 19:01:48
OANA S.
CHRISTINA E O BAGAREATA

NU STIU DE CE NU-SI VEDE DE VIATA EI SI N-O LASA PE BRITNEY IN PACE DEJA PUR SI SIMPLU MA DISPERA. INCEARCA DIN RASPUTERI SA-I STRICE REPUTATIA LUI BRIT PRIN TOT FELUL DE TAMPENII PT CA ARE O INVIDIE INSUPORTABILA PE EA DAR EU N-AM AUZIT CA BRITNEY SA SPUNA CEVA RAU DE CHRISTINA . MI SE PARE UN LUCRU INTELIGENT SI INTELEPT.NU SE COBOARA LA NIVELUL LU' AIA...

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri