Stiri

Razboiul silicoanelor

Razboiul silicoanelor

Simona Patruleasa, prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, a reusit in timp record sa-si mareasca bustul pana aproape de dimensiunile de invidiat ale Nicoletei Luciu. Sa fie vorba de silicoane?

Se pare ca Simona Patruleasa a fost destul de marcata de despartirea de hocheistul Zsolt Czergo. Asta mai ales dupa ce Zsolt a recunoscut ca este indragostit de Nicoleta Luciu, femeia cu cei mai impozanti sani din showbizul romanesc. Asa ca stirista a decis sa isi mareasca si ea bustul. Motiv pentru care a facut o calatorie la Bacau de unde s-a intors cu cateva masuri mai mari la sutien.

CAZINOURI

Zsolt Czergo, cel cu care Simona s-a iubit timp de doi ani, este nu doar fost hocheist la echipa Miercurea Ciuc, ci si patronul unui cazinou din Iasi si proprietarul sloturilor din alte cateva cazinouri din Bucuresti. Iar acum, dupa despartirea nu prea trista - Simona le-a urat Nicoletei si lui Zsolt sa fie fericiti impreuna "pentru ca se merita" - prezentatoarea se consoleaza in bratele unui alt patron de cazinou, cunoscut sub porecla Amiran. Cel putin asa au sustinut cei de la revista Ciao, care au fotografiat-o pe Patruleasa la bratul patronul Cazinoului Marriott. Asta chiar daca Amiran este casatorit si are doi copii.

"Stiu ca sunt femei care fac orice pentru a intra in gratiile barbatului dorit, dar eu am retineri din acest punct de vedere", spunea Simona intr-un interviu acordat inainte de a decide sa apeleze la chirurgia estetica pe vremea cand era iubita lui Zsolt Czergo.

Sursa: ziarul Autor: Anonymous, postat vineri, 05 august 2005, 08:38

Comentarii(19)

ADY10-10-2005 18:45:52
ADY

SAU MAI BINE DECAT SA O FUT PE PATRULEASA INTRE SILICOANE MAI BINE SUG EU O PULA CA TARE IMI E POFTA

ADY26-09-2005 14:29:25
ADY
PATRULEASA

PE ASTA AS FUTE-O INTRE SILICOANE DEMI-AS DA DRUMUL PE GURA EI

Gil12-09-2005 23:44:04
Gil

Da ce urit se mai vorbeste pe acest site. Interesant administratria acestui site nu cenzureaza mesagele? da ar trebui ! ! ia mai intrati pe forumuri straine asa ceva nu o sa vedeti. In primul rind insulta se penalizeaza i-a mai deschideti codul penal, ah..... da.....eu am uitat e vorba de un forum din Rominia

tibi29-08-2005 19:54:48
tibi

Fa distrus-o nu-ti mai scrie singura mesaje de bine. Nici dracu nu te cunoaste cat despre frumusete mai uita-te in oglinda, crezi ca daca ti-ai pus tzatze ca ale lui Luciu o-i fi vreo diva? Du-te fa la garla!

romanistu26-08-2005 23:41:50
romanistu
simona patrulesa

este cea mai frumoasa

Andy26-08-2005 14:34:41
Andy

Hahahaha Gambrinus!! A zis-o si el k sa nu taca. Omule, lasa lumea sa-si dea cu parerea k de-asta a fost construit site-ul asta. :))) Si sa fim seriosi, Luciu chiar e cam prostanaca, dar e treaba ei. Pana la urma ea a ajuns undeva....cu sau fara compromisuri s-a realizat ea....dar un baiat destept, ce-i drept ori nu se uita la ea cand vede cat ii poate capul, ori o tine pana sa satura de ea, cum a facut Dinu, care acum arunca cu noroi in ea pe unde apuca. O fi ea buna, dar se mai satura omu` de ea la un moment dat, cand observa ca nu se ridica la nivelul asteptarilor. Ea nu are decat frumusete. Teo, de exemplu nu e fotomodel , nu prea e frumoasa, ce-i drept, dar prin umor, inteligenta si buna-dispozitie se face placuta. Cam asta vroiam sa zic....bye all!

Ana_Buc25-08-2005 16:43:32
Ana_Buc
pt alinutza

Am zis chestiile alea pt k o cun......si ii cun si pe cei care au fost cu ea...si stiu ce vorbesc! asa k sa taci tu......pt k eu nu tac ok? O tarfa nu cred k merita sa fie in centrul atentiei.....una care pt a ajunge sa fie cantareata si prezentatoare.....ofera servicii...!!! ok? Sunt atatea fete frumoase si pregatite in Romania care ar merita un loc k prezentatoare.....sau cantarete...si nu au loc de niste tarfulite! Asa k vezi-ti de treaba ta....si nu te mai baga in seama aiurea....fiecare isi spune parerea.....asa k nu ai dc sa te iei de mine.....gusturile nu se discuta! :D

N|Ce23-08-2005 20:25:00
N|Ce

Ce-i drept asa e.....sunt de acord cu cei mai multi dintre voi, rar vezi o prezentatoare de televiziune care sa-si merite locul pe care il ocupa. Sincera sa fiu, ma lasa rece amandoua. Nu ma priveste ce fac cu viatza lor si nici ce vor sa arate. In fond nici unul dintre cei care ati lasat mesaje aici si v-ati dat cu parerea nu aveti de unde sa stiti cu siguranta sa ele sunt asa cum vi se par voua. C`ya all!! Va pup!

crimoana23-08-2005 00:46:42
crimoana

adevarul e ca in romania cine ajunge model sau in televiziune a fost dispusa si ramane dispusa si pe parcurs la anumite compromisuri care pt mine nu isi merita efortul pt ca doar o viata ai si merita sa o traiesti exact cum iti place tie...dar nu v-ati gandit si la asta?..poate ca la luciu chiar ii place viata asta, pt ca oricum numai prin compromisuri iti gasesti relatii si porti in tv...evitand exceptiile care in romania sunt zero.va pup.

tony21-08-2005 15:43:03
tony

Toate tarfele au ajuns prezentatoare mai ales de sport, ce dracu nu vedeti ca asta n-are nici o treaba cu sportul? In schimb isi afiseaza pe unde poate silicoanele ca poate prinde si ea vreun fraier cu bani.

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri