Stiri

Recenzie concert Vonda Shepard - Bucuresti

Recenzie concert Vonda Shepard - Bucuresti

Vonda Shepard s-a aflat intr-un turneu in Romania, pornit la Cluj, continuat la Sibiu, apoi la Brasov si ultima oprire a fost la Bucuresti in clubul The Silver Church. Echipa Fanclub.ro a fost prezenta in primele randuri si a venit de acolo cu cateva fotografii si impresii.

Concertul a inceput la ora 21.00 cand Vonda Shepard si-a facut intrarea alaturi de trupa ei, chitaristul James Ralston (care a cantat cu Tina Turner), basistul Jim Hanson, si bateristul Matt Chamberlain.

Cu un zambet larg Vonda Shepard a inceput sa cante celebrele sale piese, printre care enumeram Hooked on a Feeling, Tell him, Maryland, Searchin' My Soul. Vonda a fost primita pe masura, publicul era cald si canta alaturi de ea piesele sale, artista ramanand chiar surprinsa de cat de calzi sunt bucurestenii si cu cat drag o intampina.

Si pentru ca a fost ziua indragostitilor Vonda Shepard a avut grija sa includa in repertoriul sau piese de dragoste, care i-au incins pana la maxim pe cei prezenti in The Silver Church. Indragostiti sau nu, toti au inceput sa se miste si sa cante alaturi de frumoasa cantareata.

Vanzand ca publicul este primitor Vonda Shepard si-a permis si cateva glume. Dupa o ora de concert a lasat impresia ca spectacolul s-a terminat si a parasit scena alaturi de trupa sa, revenind dupa cateva minute in aplauzele spectatorilor, aceasta scena s-a mai repetat o data, a doua plecare fiind definitiva.

Concluziile sunt simple: concertul Vonda Shepard din aceasta seara face parte din seria concertelor de calitate cu un public select, care apreciaza adevarata muzica. Am intrebat unul din marii admiratori ai Vondei Shepard care a fost parerea lui. Iata ce ne declara Edi F. Hainal:

"Timp de o ora si 30 de minute, artista a reusit sa impresioneze un club intreg cu piesele sale, dintre care unele fiind chiar compozitii proprii. Ca de obicei, din ochii ei radia optimismul si caldura, iar zambetul ei larg facea si publicul zambesca si sa fie fermecat.

A cantat piese si de pe noul ei album From the Sun, insa cele mai apreciate de public au fost bine cunoscutele hituri din serial (Hooked on a Feeling, Tell him, Maryland, Searchin' My Soul). In mod surprinzator mi se pare ca a lipsit piesa Read Your Mind .


Din seria "putea fi si mai bine" putem aminti locatia. Localul mic si prafuit s-a umplut atat de mult incat nu te mai puteai misca, erai calcat in picioare, impins din toate directiile (dansatul era o adevarata provocare) si deseori nu se vedea scena datorita celor din fata ta. Chiar daca un club a dat concertului un aer mai intim, te facea sa te simti conectat cu artista, pentru un asemenea eveniment ar fi fost mult mai potrivita o locatie cu scaune si fiecare cu locul lui. Datorita spatiului foarte mic si aglomerat, s-a facut foarte cald iar sonorul era iritant de puternic. La final, iesirea din local a fost o adevarata provocare si lupta.

Lasand la o parte micile neplaceri legate de organizarea tipic romaneasca, calitatea concertului Vondei Shepard a fost peste nivelul asteptarilor si te-a facut sa simti magia zilei indragostitilor, chiar daca pe scena ea a marturisit ca nici nu prea sarbartoreste Sfantul Valentin.

Bravo Vonda!
Te mai asteptam in Romania!", declara Edi F. Hainal pentru Fanclub.ro.

Foto:

Cateva fotografii puteti vedea in galeria artistei - Click aici - Credit foto: Edi F. Hainal

Video:

Sursa: FanClub.ro Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 15 februarie 2010, 01:49

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri