Stiri

Recovery din nou pe locul 1 in Billboard 200

Recovery din nou pe locul 1 in Billboard 200

Dupa doua saptamani in care a trebuit sa se multumeasca cu pozitia secunda, ultimul album al lui Eminem, "Recovery" revine pe locul 1 in Billboard 200, asta desi a vandut doar 133.000 de copii. Ceea ce inseamna insa ca se afla la a 8-a saptamana consecutiva in care vanzarile depasesc 100.000 de copii, performanta pe care a reusit-o ultima data Andreea Bocelli cu albumul "My Christmas".  

De la lansare, "Recovery" a reusit sa depaseasca doua milioane de exemplare (2.1 milioane conform Nielsen Soundscan) apropiindu-se de recordul detinut pe 2010 de Lady Antebellum cu albumul"Need You Now" (2.5 milioane).

Dupa ce saptamana trecuta albumul The Suburbs al celor de la Arcade Fire era pe primul loc, vanzarile au scazut cu 66%, asta si datorita faptului ca majoritatea vanzarilor au fost de fapt downloaduri. Si la acest capitol, adica al vanzarilor digitale, Eminem revine pe primul loc (la sectiunea corespunzatoare) cu "Love the Way You Lie" (feat Rihanna) cu numai putin de 254,000 de unitati.
 
Pentru toate cifrele saptamanii va ofer un link direct spre www.billboard.com.

Trendul general al acestui an, adica o scadere evidenta a vanzarilor, comparativ cu anul trecut, se pastreaza la absolut toate posibilele comparatii (fata de saptamana trecuta, fata de saptamana echivalenta a anului trecut, per total fata de anul trecut) cu mentiunea ca in ceea ce priveste vanzarile digitale scaderea este nesemnificativa.
 

Sursa: www.billboard.com Autor: Daimon, postat joi, 19 august 2010, 16:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri