Stiri

Rihanna, urata o saptamana pe luna!

Rihanna, urata o saptamana pe luna!

Rihanna recunoaste ca are o saptamana speciala numita "saptamana urata" in fiecare luna.

Cantareata piesei "Russian Roulette", care este votata in mod regulat cea mai sexi femeie din lume spune ca de multe ori ii displace felul in care arata sau cat de dura poate fii cu ea insasi.

Ea a spus : " Am o zi urata in fiecare luna, cosuri pe fata, puncte de grasime, ma simt grasa si sunt intr-o stare foarte proasta...pot spune ca toata saptamana o am asa, o saptamana urata".

In privinta excesului de greutate, frumusetea de 22 de ani recunoaste ca munceste din greu sa se mentina in forma pentru a arata uimitor de fiecare data.

"Am o multime de lucruri de facut si eu mananc destul de plictisitor - ou fiert, beau tone de apa si cand apuc mananc niste pui.Ei bine, in acesta saptamana am mancat    alte lucruri care imi plac, dar in portiuni mici.Urasc legumele, nu-mi place nimic sanatos, dar daca vreau sa am astfel de rezultate trebuie sa fac sacrificii, astfel am tinut aceasta dieta", a adaugat cantareata.

Rihanna si-a vopsit recent parul blond si spune ca se bucura foarte mult de noul sau aspect.

Ea a declarat pentru revista Insider : "A fi blonda este mare lucru pentru mine, mi-am iubit parul meu negru cel lung si frumos, dar am vrut ceva diferit, iar blondul a fost un constrast extrem de interesant pentru mine."

 

Sursa: femalefirst.co.uk Autor: Florence, postat miercuri, 07 aprilie 2010, 11:04

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri