Stiri

Robert Pattinson face cuceriri si in randul barbatilor

Robert Pattinson face cuceriri si in randul barbatilor

Dupa ce a sucit mintile femeilor din toata lumea, Rob Pattinson, actorul pe care telespectatorii il vor putea vedea sambata, 13 martie, la Cinema ACASA de la orele 20.30, in filmul „Manualul unei mame rele”, face victime si in randul barbatilor.

Cea mai recenta „prada” a actorului este chiar Zac Efron, un alt teen idol cunoscut din filmele „High School Musical”. Pe covorul rosu de la premiile Oscar de anul acesta, Zac Efron a recunoscut ca a devenit un mare fan al lui Robert Pattinson si crede ca starul din saga Amurg este un superstar in toata puterea cuvantului.

„Este absolut minunat”, spune Zac Efron despre Rob Pattinson. „Cred ca face niste alegeri incredibile atunci cand vine vorba de filme si s-a adaptat foarte bine la statutul de celebritate. Este un superstar si merita toata atentia”.

Totusi, chiar daca unii barbati il admira pe Rob, multi il invidiaza pentru succesul pe care acesta il are la femei. Intr-un sondaj realizat recent pe internet de iVillage, din 130.000 de femei, 87% au raspuns ca ar renunta oricand la partenerul de viata pentru afectiunea celui mai sexy vampir al momentului. Fanii lui Robert Pattinson, indiferent daca sunt femei sau barbati, isi vor putea vedea vedeta preferata ACASA, sambata, pe 13 martie, de la orele 20.30, in filmul „Manualul unei mame rele”.

Sursa: Acasa Tv Autor: Adi.Vrauko, postat miercuri, 10 martie 2010, 17:19
Tags: acasa

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri