Stiri

Rock pentru Viata in Piata Constitutiei din Bucuresti pe 1 iunie 2010

Rock pentru Viata in Piata Constitutiei din Bucuresti pe 1 iunie 2010

Fundatia “Salvati-va Ingerii” va organiza un concert caritabil in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si cu sprijinul Fundatiei Vodafone România.

Pe scena vor urca, in cadrul concertului intitulat „Rock pentru Viata”: Mihai Margineanu, Les Elephants Bizarres, Vank, Sarmalele Reci, Taxi, Vita de Vie, VH2, Compact, Proconsul, Bere Gratis, Voltaj, Stefan Banica Jr., Iris, Dida Dragan si Corul Allegretto. Evenimentul vine, asa cum spuneam, in sprijinul initiativei Fundatiei „Salvati-va Ingerii” de strangere de fonduri destinate construirii noului spital de pediatrie Marie Curie.

Noul spital va fi amplasat pe un teren aflat în proprietatea Primariei Sector 4, Bucuresti si dat în folosinta Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Maria Sklodowska Curie”. Este vorba de constructia unui ansamblu spitalicesc format dintr-un corp de  spital în conexiune cu spitalul actual, cu 274 de paturi, spitalizare continua, un centru de cercetari medicale si un centru de conferinte, un hotel pentru parinti si un restaurant dedicat parintilor si corpului medical.

Copiii au nevoie de bani pentru un nou spital, ajuta-i sa-i strânga! Depinde de noi toti sa facem acest lucru sa se întâmple. Primul pas al acestei campanii: concertul “Rock pentru Viata”.

Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, de Ziua Copilului de la ora 17. in Piata Constitutiei din Bucuresti. Intrarea va fi libera.

Va oferim si spotul publicitar realizat pentru promovarea evenimentului:

Sursa: comunicat Autor: Daimon, postat joi, 27 mai 2010, 13:24

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri