Stiri

Roger Waters pleaca in turneu cu "The Wall"

Roger Waters pleaca in turneu cu "The Wall"

Fostul leader al trupei Pink Floyd intentioneaza sa realizeze in aceasta toamna un turneu istoric. Turneul The Wall va include 35 de locatii din America de Nord, incepand cu Toronto, unde va avea loc pe 15 septembrie concertul de debut si terminand cu Anahaim, in california cu un ultim concert programat pe data de 13 decembrie.

Evenimentul este cu atat "mai istoric", cu cat albumul, de fapt, conceptul The Wall nu a fost cantat in concert decat de 31 de ori de Pink Floyd in cateva orase in 1980-1981 si mai apoi de Roger Waters in 1990, intr-o formula "all star" cu ocazia caderii zidului Berlinului.

In precedentul turneu, din 2007-2008, Roger Waters a oferit un alt fanilor un alt material Pink Floyd, The Dark Side of the Moon. Exista zvonuri conform carora The Wall va ajunge si in Europa in 2011, dar nu avem la aceasta ora alte informatii.

Dintre efectele speciale pregatite pentru turneu, cel mai spectaculos va fi fara indoiala va include un zid de 240 de picioare latime si 35 de picioare inaltime care se va dezintegra pe masura ce concertul avanseaza.
 

Sursa: www.nme.com Autor: Daimon, postat marti, 13 aprilie 2010, 13:16

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri