Stiri

Roger Waters si David Gilmore un concert impreuna in The Wall Tour

Roger Waters si David Gilmore un concert impreuna in The Wall Tour

Au trecut 30 de ani de la despartirea in 1980 a celor de la Pink Floyd, iar saptamana trecuta a fost doar a doua oara cand Roger Waters si David Gilmour s-au aflat din nou pe aceeasi scena. Se pare ca va avea loc si un al treilea eveniment la care vor colabora.

In 2009, Waters i s-a alaturat pe scena in cadrul unui eveniment organizat de Hoping Foundation, desi initial participa doar in calitate de spectator la acel concert de binefacere in sprijinul refugiatilor palestinieni.

A urmat o serie de emailuri prin care Gilmour l-a convins sa urce din nou pe scena in cadrul unui alt concert de caritate pentru a canta impreuna piesa  "To Know Him Is To Love Him. Waters a fost de acord cu ideea, mai mult cei doi au cazut de acord sa mai cante si clasicele "Wish You Were Here" si "Comfortably Numb."

Din aceste discutii cei doi au ajuns la o intelegere. Roger Waters va canta "To Know Him Is To Love Him" impreuna cu Gilmour (in cadrul concertului care a avut loc la Londra la sfarsitul saptamanii trecute), in schimb, acesta din urma accepta sa cante "Comfortably Numb" alaturi de Waters in cadrul unuia din concertele din cadrul turneului The Wall pe care il va realiza Roger waters.

Waters a fost absolut entuziasmat de oferta, spunand ca nu avea cum sa o refuze. Fara a coneta prea multe, a mai adaugat doar "End of story. Or possibly beginning." ceea ce suna extrem de interesant.

Intentia lui Waters este aceea ca aparitia lui David Gilmour sa fie o surpriza totala, neintentionand sa anunte data la care se va alatura Turneului The Wall. Primul concert va avea loc pe 15 septembrie la Toronto iar anul viitor The Wall va ajunge si in Europa. Mai multe detalii aici.

Sursa: www.billboard.com Autor: Daimon, postat vineri, 16 iulie 2010, 13:21

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri