Stiri

Roller Sis participante la olimpiada

Roller Sis participante la olimpiada

In plina desfasurare a Olimpiadei de iarna, fetele de la ROLLER SIS, medaliate in numeroase concursuri de patinaj artistic, au avut si ele parte de cateva experinte demne de olimpiada: patinoar la minus 20 grade, ore intregi de repetitii si muzica buna.

Si toate aceste lucruri nu s-au intamplat la Vancouver, ci la filmarea videoclipului piesei "You're A Place In My Heart", noul single al celor doua fete care anul trecut au debutat cu super hit-ul Se Thelo. "You're A Place In My Heart" este realizata de Adi Sana, componentul trupei Akcent, cel care a semnat si single-ul "Se Thelo".

Succesul piesei "Se Thelo", care la aproape un an de la lansare, este inca difuzat de radiouri, este evidentiat si de nominalizarea in cadrul categoriei debut la premiile SRR, oamenii de radio apreciind atat structura piesei cat si talentul nativ al fetelor.


Echipa de productie a gandit un scenariu care sa scoata in evidenta calitatiile de patinatoare ale fetelor si dexteritatea cu care se descurca pe gheata. Filmarea a durat cateva ore bune, totul desfaurandu-se la temperaturi cu mult sub 0 grade. Practic la filmare toata echipa de productie a patinat, incercand sa surprinda cat mai bine figurile acrobatice ale fetelor.

Sursa: Roton Autor: Adi.Vrauko, postat vineri, 26 februarie 2010, 16:53
Tags: roller sis

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri