Stiri

Rolling Stones salveaza vieti

Rolling Stones salveaza vieti

Un barbat in varsta de 60 de ani s-a trezit din coma in care se afla de 10 saptamani, dupa ce a auzit melodia sa preferata Rolling Stones.

Sam Carter a fost `readus la viata` de `(I Can't Get No) Satisfaction`, primul single pe care l-a cumparat, in 1965, pe cand avea doar 17 ani. Desi avea sanse de supravietuire de doar 30%, sotia acestuia a ascultat sfatul medicului ce i-a recomandat sa ii puna sa asculte melodia sa preferata. `Nu imi aduc aminte din nimic din perioada in care am fost in coma, insa imi aduc aminte cantecul preferat, inca de cand eram copil. Imi amintesc cat de emotionat eram cand m-am dus la magazin sa il cumpar. Am simtit deodata un impuls de energie si am stiut ca mai exista viata in mine`, a declarat Sam Carter.

`(I Can't Get No) Satisfaction`, inclus pe albumul `Out of Our Heads`, a fost clasat de catre Rolling Stone Magazine pe locul al doilea in topul celor mai bune 500 de cantece rock`n`roll. Acesta este primul single Rolling Stones ce a atins prima pozitie in topurile americane.

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat miercuri, 20 august 2008, 11:06

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri