Stiri

S-a incheiat cariera lui Lindsay Lohan ?

S-a incheiat cariera lui Lindsay Lohan ?

Dupa cum probabil stiti, Lindsay Lohan urmeaza sa petreaca incepand cu 20 iulie o perioada dupa gratii, urmand sa isi ispaseasca o pedeapsa de 90 de zile pentru mai multe delicte din 2007 (consum de alcool la volan, posesie de droguri) pentru care care fusese deja condamnata la 3 ani cu suspendare si se afla in perioada de proba.

Autoritatile americane i-au trecut ofarte multe cu vederea tinerei actrite, insa neprezentarea in mod repetat la sedintele de terapie a determinat un judecator din Beverly Hills sa recurga la aceasta decizie.

Cariera odata promitatoare a lui Lindsey, a fost afectata in ultimii ani de toate derapajele si escapadele care nu i-au prea lasat timp si dispozitie pentru actorie.

Cu toate acestea, cariera lui Lohan este foarte probabil departe a de a se fi incheiat odata cu aceste 90 de zile de inchisoare. Din contra, am putea spune. Avem in acest sens un exemplu foarte bun in persoana lui Robert Downey Jr cel care a fost inchis in 2003 tot din cauza unor probleme cu drogurile. Desi multa lume considera ca ii va fi extrem de greu sa mai gaseasca de lucru pentru ca nu se va mai gasi nimeni care sa plateasca politele de asigurari pentru filmele in care ar urma sa joace iata ca astazi este Iron Man 2! Toate productiile de la Hollywood au un sistem extrem de bine gandit de asigurare, care ia in calcul exact aceste situatii in care filamrile nu pot fi incheiate din cauza ca de exemplu un actor ajunge la inchisoare din motive legate de abuzul de alcool sau de droguri.

Nu intram aici in detalii, dar sumele de asigurare pot insemna pana la 10% dinb bugetul unui film daca producatorii tin foarte mult sa aiba un anumit actor, fie el si problema, in distributie.

Nu stim inca ce se va intampla cu urmatorul film in care urma sa apara Lindsay Lohan (Inferno), dar tinand cont de faptul ca Mathew Wilder, cel care va regiza aceasta productie s-a declarat un mare sustinator al lui Lindsay afirmand ca este mandru ca are asa o actrita remarcabila in echipa de productie.

Tinand cont de abilitatile pe care le-a demonstrat in filme ca "Freaky Friday," "The Parent Trap" sau "Mean Girls" este greu de crezut ca Lohan va avea dificultati in a reveni pe platouri.
 

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat joi, 08 iulie 2010, 14:58

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri