Stiri

Schwarzenegger nu va fi judecat pentru hartuire sexuala

Schwarzenegger nu va fi judecat pentru hartuire sexuala

Un judecator californian a respins plangerea unei femei impotriva actualului guvernator al Californiei, actorul Arnold Schwarzenegger, despre care sustine ca ar fi hartuit-o sexual, transmite Mediafax. Judecatorul Curtii Superioare din Los Angeles, Robert Hess, a estimat ca Schwarzenegger nu trebuie trimis in judecata fara un motiv solid. "Vorbim despre guvernatorul statului California", a argumentat judecatorul.

In varsta de 53 de ani, Rhonda Miller, a facut publice acuzatiile pe care i le aduce lui Schwarzenegger in timpul campaniei electorale a acestuia. Miller sustine ca a fost hartuita de doua ori, in timpul unor filmari. Potrivit avocatei sale, Gloria Allred, judecatorul ar accepta o noua plangere, in cazul in care ar fi sprijinita de "dovezi solide". Alte cateva femei i-au urmat exemplul lui Miller, toamna trecuta, acuzandu-l de acte de hartuire sexuala, la diferite momente ale existentei sale.

Unele dintre acuzatii dateaza de la sfarsitul anilor '70. Arnold si-a cerut scuze public si a recunoscut ca uneori comportamentul sau a jignit femeile

Sursa: ziua Autor: Anonymous, postat miercuri, 24 martie 2004, 06:19

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri