Stiri

Scooby-Doo2 domina box office-ul nord-american

Scooby-Doo2 domina box office-ul nord-american

"Scooby-Doo 2", filmul despre aventurile cunoscutului caine detectiv, a detronat un film despre morti vii in box office-ul nord-american, incasand 30,7 milioane de dolari, transmite Exhibitor Relations. Cei care il insotesc pe Scooby in aventurile din acest film sunt Freddie Prinze Jr. si Sarah Michelle Gellar, interpreta rolului principal din serialul "Buffy, spaima vampirilor".

"Lady Killers", in regia fratilor Coen, un remake dupa celebrul film al lui Alexander Mackendrick, cu Alec Guiness si Peter Sellers, a ocupat locul al doilea in box office, cu incasari de 13 milioane de dolari.

"Patimile lui Hristos" isi continua succesul neasteptat, clasandu-se pe locul al treilea in box office si aducand producatorilor inca 12,4 milioane de dolari. In cinci saptamani de cand se afla pe piata, filmul a incasat 315 milioane de dolari numai in Statele Unite si Canada.

Filmul "Dawn of the dead", ocupantul locului intai de saptamana trecuta, a trebuit sa se multumeasca cu pozitia a patra (10,3 milioane de dolari), in timp ce "Jersey Girl", in care pot fi vazuti din nou impreuna Ben Affleck si Jennifer Lopez, s-a clasat al cincilea (8,3 milioane de dolari).

Thriller-ul "Taking Lives", cu Angelina Jolie, Ethan Hawke si Kiefer Sutherland, a ocupat locul al saselea (6,5 milioane de dolari), urmat de "Starsky and Hutch", inspirat din serialul omonim din anii '70, cu Ben Stiller si Owen Wilson (6,2 milioane de dolari).

Pe locurile urmatoare s-au clasat filmul de aventuri "Hidalgo" (5,43 milioane de dolari), "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" cu Jim Carrey si Kate Winslet (5,42 milioane) si "Secret Window" cu Johnny Depp (5,4 milioane de dolari).

Sursa: ziua Autor: Anonymous, postat marti, 30 martie 2004, 09:43

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri