Stiri

Scorpions la „Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro!

Scorpions la „Promotia Saptamanii” de la Biletoo.ro!

Iepurasul vine si pentru rockeri anul acesta, prin intermediul Biletoo.ro. In timp ce zilel astea toata lumea vorbeste despre iepurasi, oua de ciocolata, fanii muzicii rock insa ocazia sa le faca celor dragi cadouri speciale, adica bilete la mult asteptatul concert de adio al trupei Scorpions si asta la un pret si mai bun. 

In perioada 21-24 aprilie fanii Scorpions sunt invitati in oricare din magazinele partenere Biletoo pentru a cumpara bilete la concertul din iunie al trupei Scorpions, cu 15% mai ieftine! Oricine cumpara in aceasta perioada un bilet la Gazon A sau la Gazon B primeste o reducere de 15%! 
 
Promotia este valabila in toata reteaua BILETOO.RO, respectiv la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la Sala Palatului, in Librariile Adevarul si Eminescu, in Magazinele Flanco, Victoria – Midola Music si Muzica, la statia de metrou Unirii 1, la Palatul Copiilor si online pe www.biletoo.ro!
 
In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se face la domiciliu, prin curier! Biletele comandate online in aceasta perioada vor fi livrate incepand cu data de 26 aprilie!
 
Iata care sunt preturile biletelor pentru perioada de promotie:
128 lei (pret intreg) – Gazon B –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 108.8 lei
190 lei (pret intreg) – Gazon A –> cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 161.5 lei
265 lei – Golden Circle
350 lei – Tribuna
 
Va mai spunem, sau amintim, ca proiectul Promotia Saptamanii a debutat pe 10 martie si se va derula pe parcursul a 17 saptamani.
 
Mai multe detalii despte concertul de adio pe care il vor sustine Scorpions la Bucuresti sunt disponibile aici
Sursa: comunicat de presa Autor: Daimon, postat miercuri, 20 aprilie 2011, 13:54

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri