Stiri

Sean Paul vine in Romania

Sean Paul vine in Romania

Cantaretul jamaican Sean Paul, cunoscut pentru hituri precum "Get Busy" sau colaborari cu Beyonce si Blu Cantrell, va sustine un recital in cadrul show-ului de acordare a Premiilor Muzicale MTV Romania, care va avea loc pe 10 mai, in Parcul Izvor din Bucuresti.

Artistul a devenit cunoscut pe plan international odata cu lansarea single-ului "Gimme the Light", albumul "Get Busy", care a urmat, fiind vandut in peste sase milioane de exemplare. In acelasi timp, Sean Paul a putut fi auzit pe hit-ul lui Beyonce, "Baby Boy", si alaturi de Blu Cantrell, in piesa "Breathe", ambele fiind in topul pieselor anului 2003 si sporind astfel notorietatea artistului.

Au urmat apoi piese precum "I'm Still in Love With You", "Like Glue", "We Be Burnin'" si "Temperature", videoclipurile sale fiind frecvent difuzate pe canalele tv de specialitate. In septembrie 2005, a lansat albumul intitulat "The Trinity". Sean Paul si-a petrecut cea mai mare parte a anului 2006 sustinand recitaluri in deschiderea turneului lui Mariah Carey.

Tot anul trecut, el a fost nominalizat la Billboard Music Awards, la patru categorii, printre care si "cel mai bun artist masculin".

Sursa: evz Autor: Anonymous, postat joi, 19 aprilie 2007, 17:37
Tags: sean paul

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri