Stiri

Sentinta a hotarat in cazul celor din familia Kate Plus 8 !

Sentinta a hotarat in cazul celor din familia Kate Plus 8 !

Probabil multi nu stiti despre ce o sa va povestesc acum, insa sunt persoane care stiu la ce ma refer cand spun Kate Plus 8 ( candva : Jon & Kate Plus 8).

Sa va fac o scurta prezentare...

Jon & Kate Plus 8 este un reality show depre o familie americana, numeroasa formata din Jon si Kate Gosselin si cei 8 copii ai cuplului.

Serialul urmareste membrii familiei in viata de zi cu zi, incercarile pe care cei doi parinti trebuie sa le depaseasca pentru a-si creste si educa copiii, traind doar din salariul tatalui, mama fosta asistenta fiind nevoita sa ramana acasa.

Cei doi s-au casatorit in 1999, dorindu-si copii apeleaza la tratamente fertile in 2000 devin parintii a doua fete gemene Cara si Madelyn, iar in 2004 vin pe lume sextupletii trei fete si trei baieti: Alexis, Hannah, Aaden, Collin, Leah si Joel.

Timp de trei zile pe saptamana se filma, o zi fiind dedicata in aceea perioada doar pentru interviurile cu cei doi parinti si eventual cu copiii pentru a discuta despre evenimentele din timpul saptamanii.

In prezent serialul se numeste Kate Plus 8, urmarind viata de mama singura cu 8 copii, dupa finalizarea divortului in decembrie 2009 de Jon.

In urma despartirii dintre cei doi parinti, instanta a hotarat : copii vor ramane alaturi de mama lor, avand dreptul sa isi vada tatal de 2 ori pe saptamana, iar in cadru show-ului au voie doar la 18 ore de filmare in cursul saptamanii.

 

 

Sursa: http://uk.eonline.com Autor: Florence, postat joi, 22 iulie 2010, 17:53

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri