Stiri

Serban Huidu o ataca pe Teo. Teo reactioneaza pe blog

Serban Huidu o ataca pe Teo. Teo reactioneaza pe blog

Serban Huidu a postat pe blogul sau o analiza pe piata televiziunii pe baza unei cercetari facute de un grup de tineri. In articol Serban scrie:

"In schimb tot cu ajutorul meu, a venit Teo la Prima. Nu am fost niciodata implicat in conducerea Primatv si probabil nici nu o sa fiu prea curand, dar ceea ce-a urmat a fost cea mai mare greseala din istoria televiziunii in Romania. Teo si-a negociat un contract aberant : 20.000 euro plus tva/ editie. Adica 100.000 de euro/ saptamana adica 400.000 euro pe luna si a stat pe ecran la Primatv in jur de 10 luni. Asta in conditiile in care emisia era o coproductie.

Si ce-a facut Teo? A venit cu acelasi show, cu aceeasi echipa de productie, cu aceiasi manelisti, fara vlaga si cu o Teo fara forta pe care o emana acum 10 ani. Aici a gresit Primatv. Cu Teo trebuia facut un reality show gigant, cu care probabil am fi ajuns in primele 3 televiziuni comerciale ale Romaniei. Dar ce sunt eu sa dau sfaturi?"

Teo reactioneaza pe blog si dezminteste cele spuse de Serban Huidu

"Huidu zice ca eu am castigat patru milioane de euro de la Prima TV. Sa mor! Nu ca nu mi-ar fi facut o reala placere! Dar socoteala colegului de breasla e subtire. 20.000 de euro de editie nu-ti da nici Sfantul Duh pentru o emisiune asezata la ora patru dupa-masa, cand nu prea e lumea pe-acasa. Nici mama nu se putea uita! Avea treaba la ora aia. Oamenii mai si muncesc ziua. Niciodata in istoria televiziunii din Romania nu s-au vehiculat asemenea sume. Nici macar pentru “greii” oricaror timpuri. Niciodata. Iata insa ca la mine se poate. Dar cu 4 milioane, hai sa zicem 400 de milioane de catralioane!! Pe secunda! Numai ca sa-mi arat splendoarea de trup si sclipirea de minte cer banii astia! Eu cer bani. Aia fac. Sigur, eu nu mai lucrez la Prima de un an, Huidu se trezi azi. Ce ceas i-o fi sunat?"

Citeste pe blogul lui Teo intreg articolul.

Sursa: Serban Huidu / Teo Trandafir Autor: Adi.Vrauko, postat luni, 25 ianuarie 2010, 15:39

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri