Stiri

Sex and the City 3 ar putea ajunge la Londra

Sex and the City 3 ar putea ajunge la Londra

Chiar daca Sex and the City 2 a avut premiera abea in urma cu cateva zile, avem deja primele zvonuri legate de o a treia parte a francizei. Fireste, momentan totul e la nivel de zvon, dar se pare ca regizorul Michael Patrick King se gandeste la Anglia pentru o eventuala viitoare locatie.

Intr-un interviu acordat celor de la The Mirror, regizorul a spus: "Vom veni in UK, va promit. daca acest film ('Sex and the City 2) va fi un succes, Londra va fi cu certitudine urmatoarea noastra destinatie". De altfel ar fi foarte plauzibil un scenariu in care Carrie sa se mute la Londra pentru un contract.

Toate ceste declaratii au fost facute cu ocazia lansarii la Londra a Sex and the City 2 asa ca nu stim daca cele spuse de Michael Patrick King sunt mai mult decat niste declaratii conventionale.

Pe de alta parte, chestionata cu privire la viitor, Kim Katrall a spus pentru MTV ca, atata vreme cat regizorul va avea ceva de spus, cu siguranta va exista o continuare si ca totul depinde in fapt de audienta si de modul in care, aceasta percepe evolutia si schimbarile prin care vor trece personajele de-a lungul timpului,

Sa nu mergem insa prea departe in viitor si sa ne amintim ca, Sex and the City 2 va avea premiera in Romania pe 4 iunie. 

Sursa: www.imdb.com Autor: Daimon, postat luni, 31 mai 2010, 14:13

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri