Stiri

Shakira construieste o scoala pentru copiii din Haiti

Shakira construieste o scoala pentru copiii din Haiti

Cantareata columbiana, care este deja implicata in multe proiecte sociale in tara sa natala prin intermediul fundatiei Pies Descalzos a fost week-endul trecut in Haiti, acolo unde va finanta construirea unei scoli.

Shakira a vizitat locul in care va fi construita scoala, si s-a intalnit cu aproximativ 100 de copii dintre cei care vor fi beneficiari ai actiunii demarate de Shakira. In Port au Prince, cantareata s-a intalnit si cu actorul Sean Penn, cel care este la randul sau implicat in proiecte de caritate in zona.

Shakira a mai spus ca noua scoala va fi construita urmand modelul celor din Columbia in care mai bine de 600 de copii afectati de violente primesc educatie, dar si sprijin psihologic. In viziunea ei, educatia si sprijinul oferit copiilor sunt extrem de importante pentru viitorul si pentru reconstructia tarii.

Haiti a fost lovit in 12 ianuarie de un puternic cutremur care a provocat mai mult de 300 de mii de victime si a lasat 1 milion de oameni fara locuinte, fiind considerata unul din cele mai mari dezastre naturale din istorie.

Sursa: www.reuters.com Autor: Daimon, postat luni, 12 aprilie 2010, 22:54

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri