Stiri

Shakira nu se grabeste sa se marite, dar vine la MTV IDOL!

Shakira nu se grabeste sa se marite, dar vine la MTV IDOL!

Shakira, starul columbian pe care telespectatorii MTV il pot vedea miercuri, 20 ianuarie, de la ora 19.00 la MTV Idol, se pare ca nu se grabeste sa se marite. Celebra cantareata si dansatoare a sarbatorit alaturi de logodnicul ei, Antonio de la Rua, fiul primului ministru al Argentinei, cea de-a 10 a aniversare a relatiei, intr-o locatie inedita, plaja Punta Del Este, Uruguay.

Cu toate acestea, cei doi nu dau semne ca ar vrea sa isi lege pe vecie destinele. In anul 2001 Antonio a cerut-o in casatorie pe frumoasa Shakira, iar nunta a fost programata pentru anul 2007 in Republica Dominicana, pe una din mosiile Shakirei, insa ceremonia n-a mai avut loc. Presa internationala a speculat la momentul respectiv ca relatia celor doi nu mai merge ca pe roate sau ca au organizat o casatorie in secret.

Ca sa opreasca valul de supozitii legate de relatia ei, Shakira si-a postat pe pagina de Twitter un comentariu care sa elucideze misterul: ”Nu suntem nici certati, nici casatoriti. Suntem impreuna si ne este foarte bine. De 9 ani!” Mai multe detalii despre viata si cariera a Shakirei pot fi vizionate miercuri, 20 ianuarie, de la ora 19.00 la MTV Idol.

Sursa: MTV Autor: Adi.Vrauko, postat marti, 19 ianuarie 2010, 12:49

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri