Stiri

Smiley a lansat videoclipul: Dream Girl

Smiley a lansat videoclipul: Dream Girl

Smiley revine cu un clip nou Dream Girl, pe care il lanseaza dupa mega succesul inregistrat de single-ul Love is for free, piesa licentiata prin intermediul Cat Music la Sony Music - una din primele case de discuri la nivel mondial.

Produs de HaHaHa ProductionDream Girl este cel de-al treilea single extras de pe albumul Plec pe Marte, lansat de Smiley in luna martie a anului trecut.

Regizat de catre Barna Nemethi si Vlad Fenesan, videoclipul a fost filmat acum o saptamana laCastel Film si infatiseaza o poveste de dragoste neimplinita, surpinzand toate efectele deziluziei si trairile personajului principal interpretat de catre Smiley, chiar si in scenele in care artistul ar fi trebuit sa fie dublat cu un cascador.

“Nu am vrut sa fiu dublat din mai multe motive: starea pe care o transmiti este data de interpretarea personajului, iar dublura nu ar fi facut decat sa limiteze relationarea mea cu personajul. Pe de alta parte, a fost o provocare pe care am acceptat-o cu placere! :)” , spune Smiley.

Cu siguranta e un clip diferit fata de ce se lanseaza acum in Romania. Nu cred ca poate fi inteles de oricine pentru ca are un mesaj special, mai sensibil.

Va las mai jos sa il vedeti si va invit sa comentam impreuna. Ce ziceti de noul clip Smiley? Care e partea preferata din el?

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat marti, 14 iunie 2011, 16:31

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri