Stiri

Smiley sustine “Let`s Do It, Romania!”

Smiley sustine “Let`s Do It, Romania!”

Va vorbim astazi de un proiect ambitios de voluntariat, o initiativa mai mult decat laudabila, pe care iata ca o sustin si artistii.

“Let`s Do It, Romania!”, isi propune sa curete intreaga tara de gunoaie intr-o singura zi, a ajuns şi la vedetele din lumea muzicala. Prima vedeta care s-a alaturat cauzei proiectului este Smiley, care a filmat şi un testimonial prin care sustine proiectul.

Am mai aflat si ca in aceasta saptamana va fi filmat spotul publicitar pentru campania de promovare a celui mai mare proiect national de voluntariat din România. Spotul radio este deja lansat si promovarea lui a inceput din luna august.

In saptamanile care vor urma, echipa “Let`s Do It, Romania!” va prezenta testimoniale cu diverse vedete, din diferite zone de interes, care vor îndemna publicul sa se inscrie pentru Ziua de Curatenie Nationala din 25 septembrie.

Pe 25 septembrie nu conteaza cine esti si ce faci, pentru ca toti romanii se unesc pentru o cauza comuna: curatarea Romaniei de gunoaie.

Aflati toate detaliile despre acest proiect pe siteul www.letsdoitromania.ro

Implica-te si tu. Meriti o strada mai curata, un cartier mai curat, un oras mai curat. Meritam o cu totii o tara mai curata.

 

Sursa: www.letsdoitromania.ro Autor: Daimon, postat miercuri, 04 august 2010, 10:54

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri