Stiri

'Sober' Pink

'Sober' Pink

Pink a filmat un nou videoclip, la piesa `Sober`. Dupa megahitul `So What` cantareata revine cu o piesa mai lenta, numai buna pentru zilele reci de toamna.

`Sober` este al doilea single promovat de pe cel de-al cincilea album, `Funhouse`, care va fi lansat pe 28 octombrie 2008, prin La Face. Videoclipul `Sober` a fost filmat in Stockholm, Suedia, la sfarsitul lunii septembrie si a fost regizat de Jonas Akerlund, cel care a facut videoclipuri si pentru Madonna , Christina Aguilera si U2. Single-ul a fost produs de Kanal, Danja si Jimmy Harry. Pink a declarat, intr-un interviu acordat nrj.se, ca simte ca nu a inventat nicio emotie pana acum.

`N-am inventat scenarii, nu sunt originala in niciun fel. Trec prin aceleasi situatii prin care trec si alti oameni. Nu scriu despre avioane personale si Caviar . Scriu despre dragoste, divort, despre Presedinte, despre telefoane stupide si despre faptul ca niciodata nu stii ce-ti rezerva viitorul. Scriu despre lucrurile zilnice`.

Cat despre `Sober`, Pink a zis ca este o piesa foarte `intensa... un fel de dark song. In videoclip va fi putina psihoza, dar va fi interesant.` `Imi place Suedia pentru ca incep sa cunosc orasul. Anul acesta am fost de multe ori acolo, chiar si saptamana trecuta. [...] Daca as trai acolo, as ramane insarcinata intr-o saptamana`, a spus Pink .

Sursa: musichat.ro Autor: RooT, postat joi, 16 octombrie 2008, 12:43

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri