Stiri

Sonichouse au lansat Morning Sun, un hit semnat Marius Moga

Sonichouse au lansat Morning Sun, un hit semnat Marius Moga

 

Sonichouse sunt patru baieti, pasionati de muzica, implicati, ca instrumentisti, in proiectulMorandi. Pentru ca au descoperit afinitati muzicale comune, au decis sa isi faca o trupa si sa abordeze si alte genuri, electro pop, funk, disco.

Viky RED (vocal, keyboards), Kotto (chitara), R2 (bass) si  G-San (tobe), ne prezinta astazi o noua piesa, cea mai fresh productie deMoga Morning Sun

 

"We should make love in the morning sun" este refrenul pe care-l vei canta imediat dupa ascultarea piesei de mai jos, cea mai fresh productie a casei deMoga, interpretata de Sonichouse.

..continua cu "on the dancefloor", vers ce localizeaza actiunea acolo unde "Morning Sun"va da start la dans.

Randi: "Ibiza style, baby!" 

Paula Seling: "O piesa cu sound fresh si extrem de actual, un refren foarte bun si usor de retinut, o colaborare reusita  intre Marius Moga si Sonichouse. Sunt mandra ca am colaborat cu doi dintre baieti  - Alex (Kotto) si Viky - si ma bucur sa descopar laturi frumoase ale personalitatilor lor muzicale in noul material."

Marius Moga: "Cu baietii de la Sonichouse a fost chimie de la primul concert cu Morandi. I-am incurajat sa faca o piesa, iar "Morning Sun" este rezultatul unor nopti lungi petrecute in studio impreuna."

 

Dupa ce ati ascultat piesa, si ati putut afla cateva informatii relevante, din comunicatul de presa, va mai spunem ca astazi, baietii au lansat deja un album Sonichouse

Sursa: www.urban.ro Autor: Daimon, postat sambata, 18 iunie 2011, 12:06

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri