Stiri

South Park duc mormonii pe Broadway in martie 2011

South Park duc mormonii pe Broadway in martie 2011

Trey Parker si Matt Stone pregatesc pentru anul viitor o comedie muzicala ce ar urma sa se joace pe Broadway. Creatorii controversatului serial de animatie South Park au deja scenariul si versurile pentru spectacolul pe care il vor realiza in colaborare cu Robert Lopez, cel care a obtinut un premiu Tony pentru musicalul Avenue Q.

Titlul musicalului va fi The Book of Mormon, povestea urmand sa aduca in fata spectatorilor aventurile a doi tineri misionari mormoni care sunt trimisi in Uganda.

South Park e unul din cele mai longevive seriale de desene animate (nu il putem compara cu The Simpsons, e drept) care a debutat in 1997 si a suscitat numerose controverse datorita modului de abordare a unor subiecte delicate cum ar fi homosexualitatea, violenta, sexul, religia sau a unor subiecte de actualitate ca de exemplu razboiul din Irak sau alegerile prezidentiale americane. Realizatorii nu s-au sfiit nici sa parodieze numeroase personalitati politice cum ar fi Tom Cruise, Oprah Winfrey, Charlie Sheen, Tiger Woods, Paris Hilton, Jennifer Lopez sau Barbra Streisand.

Sursa: www.aceshowbiz.com Autor: Daimon, postat joi, 15 aprilie 2010, 13:39

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri