Stiri

Spiritul neliniştit al lui Michael Jackson a vorbit cu Lisa Marie Presley

Spiritul neliniştit al lui Michael Jackson a vorbit cu Lisa Marie Presley

 

Karen Faye, una din fostele machieuzele lui Michael Jackson a dezvăluit presei că ea şi Lisa Marie Presley (de care este apropiată) au luat legătura cu spiritul lui Michael prin intermediul unui medium. Conform presei britanice Karen ar fi declarat că spiritul lui Jacko părea a fi într-un soi de misiune în cadrul căreia încerca să ia legătura cu persoane din viaţa sa cărora încearcă să le ceară iertare, părea chiar neliniştit,

 

Michael i-ar fi transmis Lisei (cu care a fost căsătorut timp de un an şi jumătate, o căsătorie perfectă pentru presă, regele Pop înrudindu-se cu fiica Regelui Rock’n Roll) că a avut multă grijă de el şi că ştie că ar fi trebuit să asculte mai mult de ea, de asemenea că îi pare foarte rău că a făcut-o să sufere atât de mult.

 

Karen Faye sisţine că tot ce le-a transmis Michael era atât de intim şi cu atâtea legături emoţionale profunde ce implicau familia astfel că, în opinia ei Mediumul nu ar fi putut inventa toată povestea. (În fine, dacă mă întrebaţi pe mine... ce a apărut în presă nu e deloc greu de „inventat”).

 

Fireşte, Michael nu a dorit să discute despre acuzele aduse doctorului său Conrad Murray, fiind, evident.. mult prea detaşat de toate aceste lucruri.

 

După cum vedem, toată această poveste a morţii lui Michael capătă noi şi noi faţete. Aşteptăm episodul următor...

Sursa: www.the sun.co.uk Autor: Daimon, postat miercuri, 10 februarie 2010, 18:22

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri