Stiri

Statistici Facebook Romania

Statistici Facebook Romania

Probabil ca aproape toti dintre cei care citesc randurile acestea au o pagina personala pe facebook, asa ca nu ma pun sa explic ce si cum e cu treaba asta.

Din 26 mai a aparut grupul Romania Facebook Statistics care ne va oferi saptamanal, din cate am inteles o serie de statistici, evident legate de activitatea compatriotilor nostri pe facebook.

Pentru saptamana trecuta avem urmatoarele statistici:

Cel mai cautat cuvant cheie a fost Paula Seling. Ceea ce e si normal, avand in vedere faptul ca am avut Eurovision 2010 si ca Paula s-a descurcat foarte bine acolo. Oricum ea e una din artistii cu o imagine foarte buna.

Cea mai vizitata pagina romaneasca a fost cea a lui Bobby Voicu (care e un blogger, asta pentru neofiti) nu stiu exact din ce motiv.

Cel mai mare grup creat de Romai pe facebook este Nu e momentul pentru "Catedrala Neamului" de 400 milioane euro care mai are putin si va ajunge la 20 000 de membri.

Va mai ofer o ultima statistica, la categoria inedit plus, exista doar 154 de romani care au mai mutl de 4000 de "prieteni", dintre acestia, doua treimi sunt femei.

Voi reveni cu alte statistici si comentarii.. la comentarii va invit si pe voi daca va inspira ceva.
 

Sursa: www.facebook.com Autor: Daimon, postat miercuri, 02 iunie 2010, 12:55

Comentarii(1)

dutchess02-06-2010 13:00:49
dutchess

are si fanclub.ro un grup pe facebook - il gasiti aici http://www.facebook.com/group.php?gid=109242629110649

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri