Stiri

Stiluri noi de dans si mai multe visuri de implinit in noul sezon Dansez

Stiluri noi de dans si mai multe visuri de implinit in noul sezon Dansez

Stiluri de dans noi, coregrafii nemaiintalnite pana acum, un platou inundat de flori, opt vedete iubite de toata lumea, concurenti cu vieti care bat filmul, costume pastel, romantice in ton cu primavara dulce care vine dupa o iarna grea, momente de spectacol total in noul sezon Dansez pentru tine prezentat de Stefan Banica si Iulia Vantur si care incepe din 19 martie, de la 20.30, la Pro Tv.

Creatorul de moda Catalin Botezatu, activistul ecologist de la Asociatia MaiMultVerde, Dragos Bucurenci, campionul Local Kombat, Catalin Morosanu si Doru Todorut, jumatatea trupei “DeepCentral”, descoperit in urma productiei Popstars de la Pro Tv se pregatesc sa inceapa aventura “Dansez pentru tine” alaturi de partenerele lor de ring carora le promit sa incerce sa le implineasca visurile. In tabara vedetelor feminine din noul sezon “Dansez pentru tine” s-au inscris pline de entuziasm actritele din serialul “Aniela” de la Acasa Tv, Diana Dumitrescu si Iuliana Luciu, cantareata Ana Maria Ferentz si fotomodelul Andreea Spataru care abia asteapta sa-si cunoasca profesorii de dans si sa inceapa repetitiile.

Pe langa dansuri deja consacrate la “Dansez pentru tine” precum salsa, vals, quick-step, tiganesc, folclor, musical, rumba sau paso-doble, perechile concurente vor avea de invatat pentru competitia visurilor stiluri care au facut furori sezonul trecut, Michael Jackson si parodie, dar si stiluri noi cum ar fi dansul-ritual si stomp-ul. Inarmati cu orice obiect care poate crea sunete si care le poate completa miscarile corpului, concurentii de la “Dansez pentru tine” vor aduce pe ringul visurilor pentru prima data coregrafii de stomp.


Viata bate filmul in noul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” care incepe pe 19 martie, la Pro Tv. Cei opt concurenti, oameni simpli, care vor dansa in competitie alaturi de opt vedete iubite din Romania au vieti care pot deveni usor scenariul unui roman sau al unui serial de televiziune. De aceea, concurentii din cel de-al noualea sezon al emisiunii nu au un singur vis de implinit, ci mai multe, pentru toti cei care le sunt dragi si a caror viata si-ar dori sa o schimbe. Pentru ca romanul vietii lor sa fie unul cu happy-end ei isi doresc sa aduca zambetul pe chipul celor apropiati care si-au sacrificat totul pentru ca ei sa duca un trai decent. 

Membrii juriului emisiunii Mihai Petre, Emilia Popescu, Cornel Patrichi, Wilmark si Beatrice Rancea sunt nerabdatori sa cunoasca noile perechi de visatori care vor face spectacol in fiecare vineri seara, la Pro Tv. Muzica va fi asigurata ca in fiecare sezon de inegalabila orchestra condusa de Petre Geambasu, iar dansul profesionist va fi coordonat cu genialitate de Edi Stancu
 

Sursa: Pro Tv Autor: Adi.Vrauko, postat miercuri, 03 martie 2010, 13:30

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri