Stiri

SUIE PAPARUDE 22.12.2007 Preoteasa Bucuresti

SUIE PAPARUDE 22.12.2007 Preoteasa Bucuresti

Kompas Events va invita sambata 22 decembrie 2007, de la ora 20, la Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa din Bucuresti pentru a asista la primul concert sustinut in Romania de catre germanii de la De/Vision. In deschidere vor evolua baietii de la Suie Paparude care isi vor promova cu aceasta ocazie cel mai nou album de studio intitulat "A fost odata".

Revenind la punctul de atractie al serii, trebuie spus ca De/Vision traverseaza de cativa ani cea mai prolifica perioada a unei cariere muzicale incepute la sfarsitul anilor '80. Originara din Berlin, trupa care ii are ca membrii permanenti pe Stefen Keth (solist vocal) si Thomas Adam (clape) a lansat in 2006 si 2007 doua albume-cult pentru fanii genului electropop.

"Subkutan" si "Noob" sunt cea mai buna dovada ca synthpop-ul este inca la moda iar publicul roman va avea ocazia sa se convinga de acest lucru la un an si jumatate dupa ce a fost rasfatat de vizita celui mai cunoscut nume al acestei "scene": Depeche Mode.

Biletele s-au pus in vanzare pe site-urile www.myticket.ro, www.blt.ro, in reteaua magazinelor Diverta dar vor fi disponibile si in seara concertului, la intrare. Pretul acestora este de 60 RON (in fata scenei) si 80 RON (fotolii).

Organizatorul evenimentului, Kompas Events - o companie tanara, dinamica si entuziasta, le-a pregatit participantilor o surpriza de proportii: dupa incheierea concertului, spectatorii sunt invitati, pe baza biletului de intrare, la un after party new wave - synthpop in incinta clubului Old School aflat in aceeasi locatie.

Sursa: Site KOMPAS EVENTS Autor: Anonymous, postat luni, 10 decembrie 2007, 21:55

Comentarii(0)

Adauga comentariul tau

 

Ai o stire?

 

Daca ai aflat ceva interesant si vrei sa impartasesti cu noi, ai numai de castigat!

Adauga stire

Arhiva stiri